Επαναπατρισμός

Επαναπατρισμός είναι η διαδικασία κατά την οποία η σορός του αγαπημένου σας προσώπου μεταφέρεται και ενταφιάζεται στην χώρα και πόλη της επιλογής του ή των αγαπημένων του ανθρώπων.

Η ύστατη στιγμή του τελευταίου αποχαιρετισμού, αποτελεί μία συμβολική κίνηση, ώστε να αναπαυθεί κοντά σε αγαπημένο μέρος ή κοντά στα συγγενικά του πρόσωπα.

Αναλαμβάνοντας πλήρως τη μεταφορά της σορού και την τέλεση της κηδείας, του μνημόσυνου, των στεφάνων, των στολισμών σε κάθε μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας και του Εξωτερικού.
Ακόμη αναλαμβάνουμε την μεταφορά της σορού από και προς όλη την Νησιωτική και Στερεά Ελλάδα.

Έχουμε χειριστεί πολυάριθμες περιπτώσεις για πολλές χώρες και διατηρούμε σταθερές συνεργασίες με Γραφεία Τελετών του εξωτερικού που μας γνωρίζουν και εμπιστεύονται.

Η επιστροφή ενός Έλληνα κατοίκου του εξωτερικού που απεβίωσε, απαιτεί να ακολουθηθούν αρκετές διαδικασίες που επιτρέπουν την έγκαιρη & ασφαλή διέλευσή από τα Ελληνικά σύνορα και το τελωνείο (για χώρες εκτός Ε.Ε.).
Αναλαμβάνουμε τη παραλαβή και μεταφορά του νεκρού από το αεροδρόμιο άφιξης και την εν συνεχεία πλήρη οργάνωση της κηδείας.

  

logo

Γραφεία:
1ο Ορφανίδου 24, Άνω Πατήσια 11141 Αθήνα Αττική
2ο Μαβίλη 6, Άνω Πατήσια 11141, Αθήνα Αττική

Τηλ. 210-2010291, 6944281019

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφείο Τελετών Δουρδουνά από το 1983